Sidan innehåller annonslänkar
Jackon

CELLPLAST 150R 30X600X1200 JP

Kontrollera pris

Köp nu

Jackopor 150 (Expanderad cellplast) för markisolering av små fundament vid låg belastning. Isolering av platta på mark vid hög belastning


Jämför produkt CELLPLAST 150R 30X600X1200 JP online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CELLPLAST 150R 30X600X1200 JP i kategorin Cellplast-eps här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Cellplast-eps
Artikelnummer: 006049208
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Glaskeramikspisar

Glaskeramikspisar från Blomberg

Se alla produkter
Ångstationer  steamers

Ångstationer steamers från Tefal

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Takplåt

Takplåt är någon form av tunnplåt, oftast i veckad form så kallad korrugerad plåt, använd i takkonstruktioner. Plåten kan vara det yttersta på taket och användas som ytskikt, den kan då vara bärande som exempelvis sinus- eller trapetskorrugerad plåt, eller icke bärande som till exempel slätplåt. Eller; som bärande men inte det yttersta på taket, som i takkonstruktioner med högprofilerad trp plåt, med isolering och ett tätskikt av takpapp på, eller så kallade dubbla plåttak, dvs bärande plåt, sedan isolering och ytterst plåt igen som ytskikt. Takplåt kan vara gjord av olika metaller så som, stål, rostfritt stål, aluminium, koppar, zink, bly m.fl. Målad stålplåt är oftast svart eller röd, för att efterlika svartglaserat eller vanligt rött taktegel. Kända tillverkare är finska Ruukki och svenska Plannja.

Essve

ESSVE är ett svenskt företag bildat 1970 som utvecklar och säljer skruv, spik, betonginfästning, fogskum och lim. ESSVE är ett dotterbolag till börsnoterade Bergman&Beving och omsätter ungefär 1 miljard kronor per år. ESSVE säljs hos de marknadsledande byggåterförsäljarna i Norden. ESSVE lägger mycket fokus och resurser på innovation och har bl.a. utvecklat ESSBOX Systemet, limmet ESSTACK, och träskruven ESSDRIVE. Mellan 1979 och 1990 ägdes ESSVE av LM Ericsson. Moderbolaget Essve Produkter AB har dotterbolag i flera länder där de största är Sverige, Norge och de baltiska staterna.