Sidan innehåller annonslänkar
Finja

CEMENTBRUK A 0-3MM 25KG

Kontrollera pris

Köp nu

Putsning av utsatta konstruktioner exempelvis socklar och kallmurar. Murning av icke sugande material exempelvis glasblock och natursten.


Jämför produkt CEMENTBRUK A 0-3MM 25KG online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CEMENTBRUK A 0-3MM 25KG i kategorin Bruk här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Bruk
Artikelnummer: 002805595
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
spik-ovrigt

spik-ovrigt från Övriga

Se alla produkter
snöre-tråd-kätting

snöre-tråd-kätting från Övriga

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process