Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

CENTRUMBORR SELFCUT 20X400 1P

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt CENTRUMBORR SELFCUT 20X400 1P online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CENTRUMBORR SELFCUT 20X400 1P i kategorin Borrar-trä-stål här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Borrar-trä-stål
Artikelnummer: 003733062
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Emerio

Se alla produkter
Luftfuktare

Luftfuktare från Duux

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe

Luftfuktare

Luftfuktare är en anordning vars syfte att höja en luftmängds relativa luftfuktighet. En luftfuktare producerar ånga som absorberas i luften. Den brukar ha en inbyggd vattenbehållare som användaren fyller på. Det finns flera typer av luftfuktare med olika för- och nackdelar.I inomhusmiljöer rekommenderas en relativ luftfuktighet mellan 30 och 60 procent. För låg relativ luftfuktighet kan bland annat leda till torr hud och torra luftvägar. Det har även argumenterats att ökad luftfuktighet kan motverka smittspridning och allvarliga infektioner av luftburna sjukdomar. Ett antal studier undersöker sambanden mellan covid-19 och luftfuktighet (läst 2021). En risk med luftfuktare är att de kan orsaka fuktskador.För att istället minska den relativa luftfuktigheten används en avfuktare.