Sidan innehåller annonslänkar

CENTRUMBORR IRWIN 20X157

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt CENTRUMBORR IRWIN 20X157 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CENTRUMBORR IRWIN 20X157 i kategorin Borrar-trä-stål här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Borrar-trä-stål
Artikelnummer: 003531182
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Luftrenare

Luftrenare från V-breathe

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från Nexa

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

Play

Play kan syfta på Play (musikgrupp) – en svensk popgrupp bildad 2001 Play (film) – en svensk film från 2011 i regi av Ruben Östlund Play (Nicolai Dunger) – ett musikalbum från 2009 av Nicolai Dunger Play (låt av Jüri Pootsmann) – Estlands bidrag i Eurovision Song Contest 2016

Larm

Ett larm är en teknisk anordning som konstruerats med avsikten att varna vid en speciell situation, till exempel inbrott, brand eller annan fara.

Övervakning

Övervakning är den verksamhet som utövas när någon kontrollerar något som pågår. Begreppet används bland annat för offentliga eller privata institutioners kontroll över vad enskilda eller grupper av individer sysslar med. Traditionellt har övervakning använts av polisen för att följa upp göranden av kriminella och av säkerhetspolisen för att följa personer som klassas som säkerhetsrisker. Med ny teknik har dock massövervakning möjliggjorts som inte bara övervakar redan utpekade riskpersoner utan mer eller mindre alla med syfta att hitta potentiella personer.