Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

CENTRUMBORR 9531-8-CA

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ CENTRUMBORR 9531-8-CA på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CENTRUMBORR 9531-8-CA inom kategorin Borrar-trä-stål.

Läs mer...
Kategori: Borrar-trä-stål
Artikelnummer: 001716542
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Underbygg diskmaskiner

Underbygg diskmaskiner från Whirlpool

Se alla produkter
Larm  Övervakning

Larm Övervakning från Luda.Farm

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Habo

Ej att förväxla med Håbo kommun i Uppsala län. Habo (uttal ) är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping.

Larm

Ett larm är en teknisk anordning som konstruerats med avsikten att varna vid en speciell situation, till exempel inbrott, brand eller annan fara.

Övervakning

Övervakning är den verksamhet som utövas när någon kontrollerar något som pågår. Begreppet används bland annat för offentliga eller privata institutioners kontroll över vad enskilda eller grupper av individer sysslar med. Traditionellt har övervakning använts av polisen för att följa upp göranden av kriminella och av säkerhetspolisen för att följa personer som klassas som säkerhetsrisker. Med ny teknik har dock massövervakning möjliggjorts som inte bara övervakar redan utpekade riskpersoner utan mer eller mindre alla med syfta att hitta potentiella personer.