Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

CENTRERINGSBORR HSS-CO

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt CENTRERINGSBORR HSS-CO online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CENTRERINGSBORR HSS-CO i kategorin Borrar-trä-stål här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Borrar-trä-stål
Artikelnummer: 003615831
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fönsterlampor

Fönsterlampor från Oriva

Se alla produkter
Tillbehör eltandborstar

Tillbehör eltandborstar från Jordan

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Albion

Albion är det tidigast kända namnet på Storbritannien, men har även använts specifikt för både England och Skottland. Det omnämns av Ptolemaios som Alouion. Namnet kan ha keltiskt ursprung eller vara ännu äldre, från en urindoeuropeisk ordstam som betyder både "vit" och "berg". På latin betyder albus "vit", och romarna räknade med att namnet kom därifrån, och syftade på de vita klipporna vid Dover.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.