Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

CENTRERINGSBORR HÅLSÅG HSS-CO

219 kr 149 kr-32%
Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt CENTRERINGSBORR HÅLSÅG HSS-CO online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CENTRERINGSBORR HÅLSÅG HSS-CO i kategorin Borrar-trä-stål här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Borrar-trä-stål
Artikelnummer: 007004478
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vinkylar

Vinkylar från Elvita

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från Sikkerthjem

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Habo

Ej att förväxla med Håbo kommun i Uppsala län. Habo (uttal ) är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping.

Larm

Ett larm är en teknisk anordning som konstruerats med avsikten att varna vid en speciell situation, till exempel inbrott, brand eller annan fara.

Övervakning

Övervakning är den verksamhet som utövas när någon kontrollerar något som pågår. Begreppet används bland annat för offentliga eller privata institutioners kontroll över vad enskilda eller grupper av individer sysslar med. Traditionellt har övervakning använts av polisen för att följa upp göranden av kriminella och av säkerhetspolisen för att följa personer som klassas som säkerhetsrisker. Med ny teknik har dock massövervakning möjliggjorts som inte bara övervakar redan utpekade riskpersoner utan mer eller mindre alla med syfta att hitta potentiella personer.