Borrar-tra-stal

780 Produkter
I kategorin Borrar-tra-stal finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Borrar-tra-stal så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Borrar-tra-stal

Hitta produkter inom kategorin Borrar-tra-stal till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Borrar-tra-stal.

Borr (borrstål) är ett spånbrytande verktyg för att göra (huvudsakligen) cylindriska hål. Borren är oftast försett med en spiral eller annan mekanism för att transportera bort spån. Skaftet på borret är den del som sätts in i chucken. Borr av olika slag används i såväl handborrar som borrmaskiner. För borrning i sten är borret dock normalt inte spånbrytande, såsom bergborrar eller murborrar. De senare kan istället ha en egg eller eggkrans som i stället bryter sönder stenmaterialet.För träbearbetning är spiralborrar vanligast. För borrning av hål i träets längdriktning användes tidigare ett pinnborr eller skedborr, med endast en skålformig egg. Snäckborret är en mellanform mellan spiralborr och pinnborr. Borrmaskiner använder ofta i stället en centrumborr. I äldre tid innan spiralborren introducerades användes ofta en smidd spets- eller plattborr.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
BLUE G POWER 25MM | Beijerbygg Byggmaterial