Sidan innehåller annonslänkar
Cottex

Cottex Belgravia

Kontrollera pris

Köp nu

Bordslampa Belgravia från Cottex är en stilfull bordslampa i krom med vit skärm. Med sin klassiska design kommer Belgravia att lysa upp varje hem, även när den inte är tänd.

Till Belgravia behöver du en ljuskälla max 40 W och sockel E14.


Beställ Cottex Belgravia på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cottex Belgravia inom kategorin Bordslampor.

Läs mer...
Kategori: Bordslampor
Artikelnummer: 110351
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Airfryer  Fritöser

Airfryer Fritöser från Fritel

Se alla produkter
Sladdlös dammsugare

Sladdlös dammsugare från Ariete

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.