Sidan innehåller annonslänkar
Delonghi

Delonghi Cgh1020d Bordsgrill - Stål

2522 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Om du älskar grillat men helst vill slippa att stå ute i snö och vind med kolgrillen kan en bordsgrill från Delonghi vara ett bra alternativ. På den kan du grilla allt från kött till fisk och grönsaker. Den kan stå på köksbordet så att du slipper gå ut i kylan. Dessutom behöver du inte använda grillkol vilket gör att du både kommer igång snabbare med grillandet och slipper undan med enklare rengöring.


Jämför produkt Delonghi Cgh1020d Bordsgrill - Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Delonghi Cgh1020d Bordsgrill - Stål i kategorin Bordsgrillar här hos oss.

Kategori: Bordsgrillar
Artikelnummer: D-0179510002
Visa fler

Från kunskapsbanken

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).