Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

COMPACT EXT VIVIX 4,5MM EDS

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ COMPACT EXT VIVIX 4,5MM EDS på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten COMPACT EXT VIVIX 4,5MM EDS inom kategorin Bänkskivor.

Läs mer...
Kategori: Bänkskivor
Artikelnummer: 900221363
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Takintegrerade köksfläktar

Takintegrerade köksfläktar från Miele

Se alla produkter
Kylskåp

Kylskåp från Elvita

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Vitvaror

I äldre svenskt språkbruk avser vitvaror ofärgade bomulls- och linnevaror. Butiker som sålde dessa typer av varor benämndes vitvaruaffärer. Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner som finns i de flesta hem som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frysar, köksfläktar och spisar. Namnet kommer av att dessa maskiner ursprungligen oftast hade en vit exteriör. Vitvaror som kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp finns både som fristående och inbyggnadsvarianter. Diskmaskiner, kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp kan vara integrerade det vill säga att de har samma luckor som de övriga köksskåpen. Ordet "vitvaror" är belagt i svenska språket sedan 1858.Exempel på varumärken: AEG Asko Bosch Cylinda Electrolux Elektro Helios Gorenje Hoover Husqvarna Kenny Kenwood LG Miele Neff UPO Samsung Siemens Smeg Whirlpool Zanussi

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.