Åskskydd

2 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Åskskydd så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Åskskydd så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Åskskydd

Hitta produkter inom kategorin Åskskydd till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Åskskydd.

Åskskydd avser åtgärder för att eliminera skadeverkningar för person, husdjur och egendom i samband med direkta blixtnedslag mot byggnader. Åskskyddets uppgift är att vid ett blixtnedslag leda blixtströmmen till jord på ett sådant sätt att inga skador uppstår varken på byggnaden eller på i byggnaden befintlig utrustning. Det bör dock noteras att åskurladdningar som inte innebär ett direkt blixtnedslag liksom passerande klotblixtar kan ge upphov till betydande skador om inte lämpliga skydd är installerade.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Åskskydd Granngården