Sidan innehåller annonslänkar
Demarkq

Demarkq Pow Led Terapi Ansiktsvård

849 kr
Kontrollera pris

Köp nu

STOPPA FINNARNA MED Pow LED-TERAPI En snabb lösning för dig som får någon finne nu och då Trött på finnar? Oroa dig inte, Pow hjälper dig effektivt och utan kemikalier med bara tre minuters användning om dagen. Pow har tre högkvalitativa LED-lampor som avger blått och rött ljus samtidigt. Det blå ljuset (415 nm) dödar de bakterier som orsakar finnar och balanserar hudens talgproduktion vid utbrottet. Det röda ljuset (630 nm) stimulerar hudens kollagenproduktion, bidrar till minskad ärrvävnad och dämpar inflammation vid utbrottet. Enkel att använda Området runt finnen rengörs från ev. smink, Pow slås på och placeras cirka 5 mm från huden. Efter tre minuter släcks ljuset automatiskt. Upprepas dagligen. Efter 3–6 dagar är finnen borta. Om DemarkQ LED-ljus för vård av oren hud och finnar är vetenskapligt väldokumenterat, fungerar på alla hudtyper och utan biverkningar och UV-ljus. Ursprungligen var det NASA som upptäckte att rött LED-ljus stimulerar sårläkning. Sedan dess har det forskats intensivt om LED-ljus och man har upptäckt att blått ljus i rätt våglängd dödar de bakterier i huden som orsakar finnar och oren hud. Pow är en av tre produkter från den nederländska LED-specialisten DemarkQ och särskilt lämpad för dig som får någon finne då och då. Om du lider av oren hud i större delar av ansiktet är POP med 72 lysdioder istället rätt. Och om du har mycket oren hud, t.ex. någon annanstans än i ansiktet är WOW med 224 lysdioder den rätta lösningen för dig. 1 års garanti/3 års reklamationsrätt. Bruksanvisning och service på danska, norska, finska och svenska. Ska inte användas av personer som lider av ljuskänslighet eller allvarliga hudsjukdomar.


Jämför produkt Demarkq Pow Led Terapi Ansiktsvård online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Demarkq Pow Led Terapi Ansiktsvård i kategorin Ansiktsvård här hos oss.

Kategori: Ansiktsvård
Artikelnummer: POW

Från kunskapsbanken

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Ljusterapi

Ljusterapi är en terapiform med ljusbestrålning mot höst- och vinterdepressioner och andra affektiva störningar. Om ljusterapin kombineras med vakenhetsterapi, kallas det kronoterapi. Ljusterapi anses fungera mot depressioner som har samband med bristen på ljus under den mörka årstiden.[källa behövs] Man kan också ha nytta av behandling med ljus, till exempel 10 000 lux, om man lider av så kallat försenat sömnfassyndrom, en dygnsrytmsjukdom. Ljusterapi går ut på att man utsätts för kraftigt ljussken under en längre tid, antingen via en ljusbox eller i ett ljusrum (ljusterapirum). Ljusrum finns på flera sjukhus i Sverige. Ljuset i ett ljusrum är indirekt och vanligen används lysrör med hög färgtemperatur och god spektralfördelning som ljuskälla (så kallade dagsljuslysrör eller fullspektrumlysrör). Ljusstyrkan i ett ljusrum ligger normalt mellan 2000 och 4000 lux, vilket är ca 10 gånger mer än ljuset i ett kontorsrum. Vanligen vistas man i ett ljusrum 1-2 timmar per tillfälle. Det finns även ljuskaféer, där människor kan självmedicinera med ljusterapi. Statens beredning för medicinsk utvärdering (SBU) utvärderade 2007 systematiskt de vetenskapliga studier av ljusterapi som fanns och drog slutsatsen att det fortfarande saknas tillfredsställande forskningsstudier för att kunna påstå att behandling med ljusterapi har någon effekt på vare sig årstidsbunden depression eller depression. SBU drog slutsatsen att större studier av behandling med ljusterapi behövde göras för att tillförlitliga slutsatser skall kunna dras.Enligt SBU bör behandling i ljusterapirum ses som experimentell, eftersom det inte har visats att behandlingen hjälper bättre än placebo. Befintliga studier visar ingen skillnad gentemot placebo i andel patienter som uppnår en minst 50-procentig förbättring, och resultaten är motstridiga vad gäller andelen som blir helt bra från depressionen. Värdet av ljusterapi kunde år 2007 vare sig förkastas eller bekräftas.