Sidan innehåller annonslänkar
Delonghi

Delonghi Pac N93 Eco Aircondition

5810 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Överskottsvärme från kompressorn leds ut med hjälp av den medföljande ventilationsslangen. Faktiskt kan du använda den här modellen som avfuktare tack vare den smarta avfuktningsfunktionen. Så slipper du oroa dig för hög luftfuktighet i källarrum eller liknande. Den har en kyleffekt på 2.6 kW. Den här modellen passar i rum som har en yta på max 36 m². Den har en ljudnivå max 63 dB. Dessutom kan du använda maskinens timerfunktion till att ställa när den ska starta eller sluta.


Beställ Delonghi Pac N93 Eco Aircondition på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Delonghi Pac N93 Eco Aircondition inom kategorin Airconditions.

Kategori: Airconditions
Artikelnummer: D-0151402003
Visa fler

Från kunskapsbanken

Spackel

Spackel kan vara Spackelfärg – en degartad massa Spackelspade – ett verktyg

Eco

ECO eller Eco kan syfta på: ECO-klassificering – ett klassificeringssystem for schacköppningar Goma 2 eco – ett sprängämne Eco Örebro – en basketklubb ECO-92 – en FN-konferens i Rio de Janeiro 1992 Eco-driving – en bränslebesparande körteknik Eco (valuta) - är den framtida valutan för medlemmarna i ECOWAS som planeras för 2020. ECO Economic Cooperation Organization - en samarbetsorganisation för stater i Syd-, Väst- och Centralasien.