Sidan innehåller annonslänkar
Clatronic

Clatronic Cl3672 Aircondition

Kontrollera pris

Köp nu

Du använder den medföljande ventilationsslangen för att leda bort värmen som skapas av kompressorn. Den här modellen har också en praktiskt avfuktningsfunktion så att du kan avfukta luften i rummet. Den har en kyleffekt på 2.3 kW. Maskinen passar till rum på upp till 30 m². Den har en ljudnivå max 65 dB. Dessutom kan du använda maskinens timerfunktion till att ställa när den ska starta eller sluta.


Jämför produkt Clatronic Cl3672 Aircondition online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Clatronic Cl3672 Aircondition i kategorin Airconditions här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Airconditions
Artikelnummer: CL3672
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Smeg

Se alla produkter
Rosor

Rosor från Växt OG

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Växthus

.]] Ett växthus eller drivhus är en byggnad av ett genomskinligt material (glas eller plast) som släpper in solljus men som hindrar värmen från att slippa ut. På så sätt skapas ett artificiellt klimat som tillåter odlandet av växter som normalt inte skulle trivas på den platsen. Växthus brukar ibland kallas för orangerier. Detta beror på att de tidiga svenska växthusen oftast användes för att odla citrusfrukter, och då särskilt apelsiner. Apelsin heter orange på engelska och franska. I engelska benämns växthus greenhouse (grönt hus) eller conservatory (bevarandehus), och det senare namnet direktöversätts ibland till svenska. Växthuset kallas då konservatorium eller konservatorie. Detta kan dock leda till förväxlingar, eftersom orden konservatorium och konservatorie i svenskan även används för vissa läroanstalter, inte minst inom musiken. Odlade växter i det fria, utanför växthus, kallas odling på friland. Det är vanligt att plantor dras upp (drivs upp) från frö i drivhus och sedan sätts ut på friland. En sådan anläggning kan kallas plantskola och drivs ofta kommersiellt som handelsträdgård. Odlingsbänk är en annan variant där fröna sås i för att förebygga insektsattacker, och transplanteras sedan ut på fälten. En mindre variant av växthuset är drivbänken, bestående av fönsterglas vilande på en ram av brädor, 10–15 cm över marken. Ännu ett alternativ kan vara odling på friland under täckplast eller täckväv. Kast är ett mellanting mellan växthus och drivbänk.I överförd bemärkelse har orden växthus, drivhus och plantskola fått stå för olika institutioner som hjälper talangfull ungdom framåt. Växthusets förmåga att stänga in värme har också gett namn åt växthuseffekten.